Samopouzdanje nam je vrlo nisko

Izvor: B92, 25.Jan.2021, 14:28

"Samopouzdanje nam je vrlo nisko"

Trener fudbalera Njukasla Stiv Brus priznao je da je samopouzdanje nisko posle slabih rezultata i pozvao igrače da se ne obaziru na kritike i proteste navijača.

Subotnji poraz od Aston Vile produžio je niz Njukasla na deset mečeva u svim takmičenjima bez pobede.

Njukasl je u januaru postao i prvi tim kojeg je Šefild junajted pobedio u Premijer ligi od 11. jula, nakon čega je Brus izjavio da "nikada neće pobeći od izazova".

Na konferenciji za medije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pred meč protiv Lidsa ponovio je isto.

"Ne može da se ospori da smo u teškoj seriji i što pre upišemo pobedu, to bolje. Sve što možemo da uradimo je da se pripremimo najbolje što možemo i da pokušamo da ignorišemo 'buku' sa strane", rekao je Brus, prenose britanski mediji.

"Video sam stvari koje obećavaju, ali samopouzdanje je veoma nisko", dodao je on.

Nakon poraza na Vila Parku, grupa navijača Njukasla zatvažila je ostavku Brusa.

"Razočarate se kad čujete takve stvari... Mogu da razumem njihovo razočarenje. Sve što mogu da pokušam je da dovedem tim u što bolju formu i pobedim sutra uveče", rekao je Brus.

Njukasl je trenutno na 16. mestu na tabeli Premijer lige sa 19 osvojenih bodova.

Utakmica Njukasl - Lids biće odigrana u utorak od 19.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.