Samohranoj majci petoro dece potrebna pomoć

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samohranoj majci petoro dece potrebna pomoć

Zima kuca na vrata. Dok izvlačimo tople stvari iz ormana, palimo peći, postoji ljudi oko nas koji o tome mogu samo da sanjaju. I njima je potrebna pomoć.

Dvadesetšestogodišnja Ana Jovanović samohrana je majka petoro dece. Zbog porodičnog nasilja napustila je muža i Srbobran u kojem je živela i skrasila se u Staroj Moravici. Trošnu kuću dobila je na održavanje i potebno joj je sve. Novac ne traži, ali bi joj nameštaj i pokućstvo dobrodošli.

"Trudim se i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << borim se za svoju decu koliko mogu i molim ljude dobre volje koji mogu da nam pomognu, da izađu u susret za materijal za kuću ili neki nameštaj", kaže Ana.

Dvoje mališana je u školi, treće će uskoro u vrtić, dečačić već pomaže mami, a najmlađi ima svega tri meseca. Tako da bi i odeća i obuća za mališane bili više nego od koristi pred ovu zimu.

"Meni još treba pomoći, pošto ih imam petoro, i tako. Imam redovnu socijalnu pomoć, redovan dečiji dodatak, što je važno, sa tim rešavam neke moje probleme, što se tiče struje, eto toliko mogu, zato ne mogu do stvari da stignem, do nekog materijala većeg za kuću“, dodaje ona.

Ko može i želi da pomogne Ani i mališanima, neka kontaktira dopisništvo u Subotici putem telefona 024 561 579 ili elektronske pošte sudopisnistvo@rtv.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.