Samo tri gema za Benčićevu: Ana kao od šale u drugoj rundi Pekinga

Izvor: Blic, 29.Sep.2014, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo tri gema za Benčićevu: Ana kao od šale u drugoj rundi Pekinga

Ana Ivanović uspešno je startovala takmičenje na turniru u Pekingu pošto je bez ikakvih poteškoća bila bolja od četvrtfinalistkinje sa US opena Belinde Benčić sa 6:2, 6:1.

Ivanovićeva je posle osvojenog trofeja u Tokiju odjednom potonula i ispala u Vuhanu već u prvom kolu takmičenja, ali je protiv Švajcarkinje za 73 minuta pokazala da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Pekingu jedna od glavnih kandidatkinja za osvajanje.

Teniserka iz Švajcarske jedna je od onih za koju se smatra da će u bližoj budućnosti doći do samog vrha tenisa, ali protiv Ane se ovoga puta nije moglo što se videlo od starta susreta, jer je Benčićeva imala samo jednu brejk loptu u prvom setu, što naravno nije iskoristila.

Za razliku od protivnice, Ivanovićeva je prvo u četvrtom gemu oduzela servis Belindi za 3:1, a onda je posle velike borbe iskoristila treću set loptu, takođe pri prvom udarcu Benčićeve (6:2).

Očekivalo se da se predstavnica iz Švajcarske probudi, ali joj to Ana nije dozvolila, jer je već u drugom gemu napravila brejk, ponovo posle velike bitke i četiri brejk lopte (2:0). Imala je protvnica priliku da se odmah vrati u set i meč, ali do toga nije došlo, tako da se Benčićeva predala nakon 4:0, jer je do kraja uspela da osvoji samo pet poena.

Ana će u narednom kolu igrati protiv druge teniserke iz Švajcarske Romine Oprandi koja je izbacila drugu predstavnicu iz Srbije Bojanu Jovanovski sa 6:2, 6:4. Čini se da će, makar po rangu, ovo biti znantno lakši zadatak za devetu teniserku sveta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajan start Ane u Pekingu! Ubedljiva pobeda nad četvrtfinalistkinjom US opena!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2014

Ivanovićeva je prepustila Belindi Benčić samo tri gema..Ana Ivanović je počela svoje takmičenje na turiru u Pekingu!..Naša teniserka je savladala četvrtfinalistkinju US opena Belindu Benčić ubedljivim rezultatom 6:2, 6:1. Za to joj je trebalo sat vremena i 13 minuta...Premda je perspektivna...

Nastavak na Telegraf.rs...

Ana: Ohrabruju srpske zastave

Izvor: B92, 29.Sep.2014

Ana Ivanović je osim ubedljive pobede na startu Pekinga zadovoljnija činjenicom da nema problema sa povredom butine...Srpska teniserka je u prvom kolu bila ubedljiva protiv Belinde Benčić kojoj je prepustila samo tri gema..."Nisam imala probleme sa butinom u meču protiv Belinde, tako da je to veoma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.