Samo se vi svađajte, Voša će da pobeđuje (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo se vi svađajte, Voša će da pobeđuje (VIDEO)

Kao da su poručili fudbaleri Stare dame srpskog fudbala trijumfom nad Čukom u veoma teškom momentu po klub

Ni neprijatan poraz od Javora, ni previranja oko i unutar kluba, ništa nije moglo da poremeti izabranike Nenada Lalatovića uoči mini derbija 21. kola Superlige! Novosađani su sabili redove, savladala dosta lako Čukarički (2:0), pa tako s pobedničkom pesmom na usnama dočekuju predstojeće praznike.

Rasulo u Vojvodini, navijači preuzeli klub >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Šta će biti s Vojvodinom - uzimajući u obzir nove promene u upravi - i u kom će pravcu klub gurati dalje, u drugom delu šampionata, za sada nije poznato. Izvesno je samo da je iza Stare dame srpskog fudbala jedna od najboljih polusezona u poslednjih nekoliko decenija. Sa 45 trenutnih bodova na kontu i onim deljenjem koje sledi posle 30 odigranih kola - a sve pod uslovom da se nastavi u dobrom ritmu u preostalih nekoliko rundi do plej-ofa - Vojvodina je idalje u trci za titulu, a to je ono o čemu se, doduše dosta stidljivo, govorkalo na Karađorđu prethodnih meseci.

No, duga je livada... A i videćemo kakva nas Voša čeka na proleće.



Ono što je sada aktuelno jeste novi trijumf Lalatovićevih momaka i vrlo dominantna partija protiv sve boljeg Čukaričkog, koga u nastavku sezone čeka jako težak zadatak da se domogne plej-ofa.

Do tri boda Vošu su vodili golovi Nikole Trujića u poslednjim sekundama prvog poluvremena i Filipa Malbašića u 65. minutu. Prvi gol pao je u najgopre vreme za goste, a u najbolje za domaći sastav. Posle kornera Melega lopta se "muvala" po šesnaestercu, odbila se od Puškarića, a onda "u saradnji" Trujića i stative sprovedena je u mrežu. Bilo je sreće, odnosno nesreće po Čuku, i kod drugog pogotka Novosađana. Šutirao je Malbašić iz daleka, lopta na putu do gola promenila pravac i završila u mreži.

Ali ne mogu Beograđani da se kamenjem bacaju na lošu sreću. Pored ova dva gola crveno-beli su imali i dva okvira gola - stativu Ašćerića i prečku Jovančića posle bombe sa 30 metara. Pored toga i Paločević je imao dva jako dobra pokušaja, tako da je sasvim jasno ko je bio bolji.

SUPERLIGA, 21.kolo:

Sreda:

Bačka – Rad 2:0 (2:0)

/Macanović 2, Bajić 8/

Novi Pazar – Borac 0:2 (0:0)

/Mihajlović 47 i 80/

Radnički (N) – Metalac 1:1 (1:0)

/Mitrović 12 – Jovanović 81/

Voždovac – Mladost (L) 2:1 (1:1)

/Stojanović 20 i 74 – Radovijević 31/

Javor – Napredak 1:0 (0:0)

/Bjedov 50/

Radnik – Crvena zvezda 1:2 (1:1)

/Nikolić 10 - Anđelković 25pen, /

Vojvodina – Čukarički 2:0 (1:0)

/Trujić 45, Malbašić 65

Četvrtak:

16.00: Partizan – Spartak

TABELA:

(foto: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.