Samo sat posle eliminacije Orlova, na Instagramu se oglasio - Kalinić! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo sat posle eliminacije ''Orlova'', na Instagramu se oglasio - Kalinić! (foto)

I odmah izazvao reakcije...

Nadali smo se da je poraz od Španije bio samo slab dan, da su naši košarkaši izvukli pouke i da će danas protiv Argentine ponovo igrati na najvišem nivou, ali umesto toga videli smo reprizu, posle koje više nema popravnog kada je u pitanju borba za medalje.

Ostaje nam eventualno još prilika da se kroz borbu za peto mesto domognemo plasmana na Olimpijske igre u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tokiju, ali najpre treba da sačekamo rezultate sutrašnjih utakmica.

Brojni su komentari posle današnjeg neuspeha, a zanimljivo je da se nekih sat vremena posle utakmice između Srbije i Argentine oglasio i Nikola Kalinić, momak oko čijeg su se nepozivanja na pripreme reprezentacije čitavog leta vodile polemike, koje su sada dodatno dobile na intenzitetu.

On, međutim, nije komentarisao poraz Srbije, već je objavio fotografiju sa treninga Fenerbahčea, uz poruku navijačima turskog kluba:

''I, počeli smo! Srećno svima koji su u bojama Fenerbahčea''.

Nekima je zasmetao ''tajming'' ove objave, pa u komentarima ima opet kritika na njegov račun što je baš sada našao razlog da se oglasi, iako ''Orlove'' ovde nije pomenuo.

-
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVO ZAŠTO SADA SRBIJA TREBA DA NAVIJA ZA AMERIKANCE: Naši košarkaši su ostali bez medalje, a sledi im borba za plasman na Olimpijske igre

Izvor: Kurir, 11.Sep.2019, 10:57

Košarkaši Srbije porazom od Argentine ostali su bez borbe za medalju, a ono što im sledi jesu dueli preko kojih bi izborili plasman na Olimpijske igre u Tokiju naredne godine. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.