Samo jedno nije dobro - povreda Dangubića

Izvor: Mondo, 20.Jan.2017, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo jedno nije dobro - povreda Dangubića"

Dejan Radonjić dobio je u trijumfu nad Makabijem i razlog za brigu.

Foto: MN Press

Crvena zvezda mts popravila je u Tel Avivu evroligaški skor na 10-8, ali je u večeri za pamćenje njen trener rekao i jednu lošu vest navijačima:

"Hvala pristalicama koji su bili u sali uz nas. Jedino što nije dobro je to što se Dangubić povredio. Nadamo se da nije nešto ozbiljno, jer kada bilo koji igrač ispadne iz sistema nama ne donosi dobre stvari. Mislimo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se nije ozbiljnije, ali videćemo tek posle nekog vremena i kada se obave pregledi", rekao je Radonjić.

Eksplozivni bek Zvezde odigrao je na terenu Makabija 14 minuta i postigao tri poena.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

I jedna manje lepa vest iz Tel Aviva: Dangubić povređen

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2017

"Nadamo se da nije nešto ozbiljno", rekao je Dejan Radonjić na konferenciji za medije, a prenosi novinska agencija Beta..Veče da ne može da bude bolje za Crvenu zvezdu, ali u smiraj dana stiže i jedna manje lepa vest. U pitanju je povreda Nemanje Dangubića o kojoj je govorio i Dejan Radonjić na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.