Samo Troicki u finalu kvalifikacija Rolan Garosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo Troicki u finalu kvalifikacija Rolan Garosa

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u finale kvalifikacija za Otvoreno prvenstvo Francuske u Rolan Garosu, pošto je danas u drugom kolu pobedio Australijanca Džejsona Kublera sa 6:1, 7:6 (11:9).

Za ulazak u glavni žreb drugog godišnjeg grend slema, Troicki će igrati protiv Aleksandra Milera, koji se na ATP listi nalazi na 303. poziciji.

Naša preostala dva predstavnika u kvalifikacijama, Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Milojević i Peđa Krstin, danas su izgubili mečeve drugog kola.

Krstin je izgubio od tridesetpetogodišnjeg veterana iz Španije Giljerma Garsije Lopeza sa 4:6, 6:3, 6:4, dok je Milojević poražen u duelu sa Matijasom Buržom iz Francuske sa 2:6, 6:4, 7:5.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.