Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2020, 16:29

Samo 75 ligaških minuta u 2020: Jović ne igra ni protiv Granade, Milan nudi manju platu

U Realu mu baš ne ide

Serhio Ramos i Dani Karvahal su opet na raspolaganju Zinedinu Zidanu, Marselo je van stroja, a na gostovanje kod Granade neće putovati ni Luka Jović, objavio je danas Kraljevski klub. Prema nepotvrđenim informacijama iz Španije Jović će morati da pauzira zato što se čeka rezultat trećeg testa na virus Kovid-19, nakon što je srpski napadač prijavio Kraljevskom klubu da je prošle nedelje bio u društvu inficiranog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prijatelja.

Prva dva Jovićeva testa su bila negativna, ali u Madridu ne žele ništa da rizikuju, pa sigurno neće vraćati Luku u tim dok ne stigne i taj treći i poslednji.

Istovremeno, italijanski mediji prenose da je Milan pojačao aktivnosti u nameri da dovede Jovića na San Siro, ali da je jedna prepreka nepremostiva za sada. Naime, Jović u Madridu prima godišnju platu od 5.000.000 evra, a to je suma kojoj Rosoneri neće ni prići. Zato sada navodno pokušavaju da menadžera Falija Ramadanija ubede da prihvati smanjenje plate.

Podsećaju na Apeninima i da Jovića prate i pojedini engleski klubovi, Lester je navodno spreman da izdvoji oko 35.000.000 evra, ali se još ne zna hoće li Real time biti zadovoljan, jer ga je prošlog leta Ajntrahtu platio okruglo 60.000.000. Baš zbog toga što Jović svakako u ovom trenutku neće moći da povrati veći deo uloženog novca nije nemoguće ni da ga Real zadrži do sledećeg leta, da sačeka tržište da se vrati u normalu – mada je to pod velikim znakom pitanja – sve uz nadu da će se Luka raspucati u narednoj sezoni.

Upitno je međutim koliko to odgovara samom fudbaleru, jer je utisak da se na stadionu “Santjago Bernabeu“ nije najbolje snašao. Uostalom, otkako je počela kalendarska 2020. godina Jović je u Primeri odigrao svega 75 mintua i to raspoređena na pet utakmica. Poslednji prvenstveni meč u kojem je stigao bar da se preznoji igrao je još 18. januara u pobedi nad Seviljom (2:1) kada je i upisao asistenciju.

Posle toga, iole ozbiljniju minutažu imao je samo u Kupu kralja i čini se da je sve dalje od prvog tima, iako Karim Benzema maltene da nema drugu konkurenciju, jer ni Marijano Dijaz nije impresionirao u Madridu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.