Samire, kako te nasankala Lisica (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2017, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samire, kako te nasankala Lisica (VIDEO)

Glup crveni karton za zvezdu Sevilje zbog nasrtaja na Vardija

U jeku inicijative i pokušaja da se vrati u meč Sevilja je ostala sa igračem manje. Samir Nasri je napravio glupost, naseo na provokaciju Džejmija Vardija i nasrnuo glavom na njega za šta je dobio žuti karton.

Sudija Danijele Orsato pokazao im je zapravo obojici žute kartone, ali je Francuzu povo bio drugi pa je usledilo automatsko isključenje. Taj potez bio je okidač za bes >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalera Sevilje koji je probao da se obračuna sa Englezom, ali su ih saigrači razdvojili.

Ipak, neće mu Nasri to zaboraviti pa će sigurno biti burno u svlačionici i posle meča.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ŠTA URADI, ČOVEČE: Nasri u sred igre krenuo na Vardija, pa ‘pocrveneo’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Mar.2017

A da li je Vardijeva reakcija bila preterana, procenite sami... Samir Nasri je u velikoj meri odmogao svom timu u borbi za nastavak takmičenja u Ligi šampiona.. Stvari zbog kojeg i nije ispunio sav potencijal koji ima, opet su ugledale svetlost dana što se Francuza tiče.. Veoma bizarna situacija,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.