Šamar Jokanovom Makabiju u Tel Avivu, Rajkoviću puna mreža... (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2015, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Šamar'' Jokanovom Makabiju u Tel Avivu, Rajkoviću puna mreža... (video)

Neočekivan poraz doživeo je šampion Izraela, Makabi iz Tel Aviva u duelu sa Beitarom. Rajković četiri puta kapitulirao.

U poslednjoj utakmici osmog kola šampionata Izraela, Makabi iz Tel Aviva je kao domaćin poražen od Beitara iz Jerusalima rezultatom 4-2.

Junak pobede gostiju bio je trostruki strelac Rukavitsja, koji je postigao prva tri gola za Beitar, a strelac četvrtog bio je Koen u 64. minutu meča.

Oba gola za Makabi postigao je Eran Zahavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prvom poluvremenu, posle njegovih pogodaka Makabi je vodio sa 2-1, ali u finišu prvog i u prvom delu drugog poluvremena, gosti su posle odličnih kontri nemilosrdno tresli mrežu nemoćnog Rajkovića.

Ipak, i pored ovog poraza, Jokanovićev tim je zadržao vodeću poziciju sa 16 bodova, ali mu se na vrhu pridružio i Hapoel Ber Ševa.

U prilogu su večerašnji golovi Beitara, uglavnom posle situacija jedan na jedan sa Rajkovićem koji tu ništa nije mogao.

Prvi gol Rukavitsje (0:1)



Drugi za izjednačenje na 2:2



Treći za preokret - 2:3



I pogodak Koena za konačnih 2:4

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.