Šamar Interu i to na Meaci!

Izvor: Mondo, 16.Dec.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šamar Interu i to na "Meaci"!

"Plavo-crni" izgubili kod kuće kada se malo ko tome nadao.

Foto: AP/Antonio Calanni

Mančester siti, Barselona i Atletiko Madrid jedine su preostale ekipe u "Ligama petice" bez poraza ove sezone. Posle 18 utakmica (računajući i prošlu sezonu), dogodilo se da i fudbaleri Intera napuste teren pognutih glava.

Udineze je slavio na Đuzepe Meaci 3:1 i doveo u pitanje ostanak "plavo-crnih" na vodećoj poziciji Serije A kada budu odigrane sve utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 17. kola.

Gosti su poveli već u 14. minutu preko Kevina Lazanje, ali je Maurio Ikardi izjednačio samo minut kasnije. Pomislili su verovatno navijači Intera tada da će se situacija razvijati očekivanim tokom, međutim, borbeni gosti nisu posustali.

U 61. minutu, Rodrigo de Paulo je realizovao penal, a u 77. je Antonin Barag golom završio odlično izveden kontranapad gostiju.

Iako je Inter bio ofanzivniji veći deo utakmice, ekipa Lučana Spaletija ove subote nije bila dovoljno efikasna.

Malo ko je verovao da će lider prosuti bodove kod kuće protiv, do ovog kola, 13-plasiranog tima u ligi, ali i to se dogodilo. Videćemo da li će Napoli i Juventus iskoristiti ovaj kiks...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.