Šamak: Želim u Arsenal

Izvor: Blic, 08.Feb.2010, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šamak: Želim u Arsenal

Napadač Bordoa Maruan Šamak priznao je da bi više voleo da pojača redove Arsenala, a ne Liverpula, kada na leto bude menjao sredinu.

Šamak postaje slobodan agent u junu a oba spomenuta tima su mu ponudila predugovor. Liverpul je ponudio značajno bolje finansijske uslove, ali to izgleda nije bitno Marokancu.

"Nisam pod pritiskom, ja držim karte u rukama. Moj izbor je da pređem u Premijer ligu, i ako mogu da biram, izabraću Arsenal", rekao je Šamak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Marokanac je pohvalio svog trenera Lorana Blana koji mu je pomogao da fudbalski sazre.

" Blan nam je usadio pobednički mentalitet. I na psihičkom i fizičkom planu sam na najvišem nivou. Pre tri godine bio sam prilično nestašan, sad sam mnogo stabilniji. Napredovao sam, ali mislim da nisam završio sa razvojem. Više nisam srećan činjenicom da igram, sada mi je najbitnije da pobeđujem", rekao je Šamak.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.