Šalke želi bivšeg fudbalera Čelsija čiji je nadimak Mali Krespo (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalke želi bivšeg fudbalera Čelsija čiji je nadimak Mali Krespo (VIDEO)

Prodaja Farfana mogla bi da pogura celu priču, kao i želja Franka Di Santa da igra u evrokupovima

Šalke je spreman za pecanje! A riba nije zanemarljiva. U pitanju je napadač Verdera iz Bremena Franko Di Santo. Argentinac se istakao prošle sezone kada je postigao 13 golova, pa ga u Gelzenkirhenu vide kao osveženje u napadačkim redovima za narednu sezonu.

Njegova cena na tržištu kreće se oko 8.500.000 evra što je dostižno za Šalke pogotovo posle prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Džefersona Farfana u Al Džaziru za sumu od 7.000.000 evra. Farfan je napustio Gelzenkirhen jer mu je preostala samo jedna godina ugovora, a u istoj situaciji je i Di Santo pa je zato ovaj transger prilično realan.

Argentinac ne krije da mu je želja da igra u evrokupovima, a u Šalkeu bi imao tu priliku, doduše u Ligi Evrope.

Di Santo je igrao tri meča za nacionalni tim Argentine, a zanimljivo, nadimak mu je Krespitom odnosno Mali Krespo. U karijeri je još nastupao za Audaks Italijano, Čelsi, Blekburn i Vigan sa kojim je osvojio FA kup 2013. godine.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Di Santo napustio Verder

Izvor: Akter, 25.Jul.2015

Fudbalski klub Verder iz Bremena saopštio je danas da je argentinski napadač Franko Di Santo napustio taj nemački klub..Verder nije naveo u kom klubu će Di Santo nastaviti karijeru, a nemački mediji pišu da je reč o Šalku...Argentincu je ugovor sa Verderom istekao na kraju prošle sezone, klub...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.