Šalke već promenio trenera

Izvor: Mondo, 07.Okt.2014, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalke već promenio trenera

Klub iz Gelzenkirhena nezadovoljan rezultatima na startu sezone izvršio promenu na klupi - Jensa Kelera menja bivši menadžer Čelsija.

Foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa

Šalke ne blista, što je uključilo alarm kod rukovodstva kluba da naprave promenu. Čelnici bundesligaša smenili su trenera Jensa Kelera i na njegovo mesto doveli Italijana Roberta Di Matea.

Bivši igrač i trener Čelsija i klub iz Gelzenkirhena dogovorili su saradnju do juna 2017. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine i debi na klupi novog kluba imaće 18. oktobra na meču protiv Herte.

Di Mateo je osim osam meseci provedenih na klupi Čelsija, sa kojim je stigao i do trofeja Lige šampiona i FA kupa, u karijeri još vodio Milton Kejns i Vest Bromvič Albion.

Šalke posle sedam kola u Bundesligi zauzima 11. mesto na tabeli sa devet bodova manje od vodećeg Bajerna, dok u grupi Lige šampiona ima dva boda, nakon remija sa Čelsijem u Londonu i Mariborom u Gelzenkirhenu, po 1:1.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.