Šalke teškom mukom do bodova

Izvor: Press, 01.Nov.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalke teškom mukom do bodova

Fudbaleri Šalkea savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Augsburga sa 1:0, u prvoj utakmici 10. kola nemačke Bundes lige.
Meč u Gelzenkirhenu obeležila je velika i neizvesna borba, a Šalke je do važnog uspeha došao golom Huntelara još u prvom poluvremenu.

Činilo se da će u nastavku rutinski overiti trijumf, međutim, Augsburg je zaigrao odlično, stvorio brojne šanse i do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pretio izjednačenjem primoravajući domaćina da grčevito brani prednost.



Šalke je uz mnogo sreće ipak osvojio sva tri boda, preskočio na tabeli večerašnjeg rivala i približio se "gornjem domu", dok je Augsburg ostao na 12. poziciji.

Šalke - Augsburg 1:0 (Huntelar 37)

Sutra igraju Majnc - Verder Bremen, Hamburger - Bajer Leverkuzen, Hanover - Ajntraht Frankfurt, Šutgart - Volfsburg i Bajern Minhen - Borusija Dortmund, a u nedelju Borusija Menhengladbah - Hofenhajm, Keln - Frajburg i Paderborn - Herta Berlin.

Tabela: Bajern Minhen 21 bod, Borusija Menhengladbah, Volfsburg i Hofenhajm po 17, Bajer Leverkuzen 16, Majnc i Šalke po 14, Hanover 13, itd.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Šalke teško protiv Augsburga, Huntelarov gol vredan tri boda

Izvor: Blic, 01.Nov.2014

Fudbaleri Šalkea savladali su na domaćem terenu ekipu Augsburga sa 1:0, u prvoj utakmici 10. kola nemačke Bundes lige...Meč u Gelzenkirhenu obeležila je velika i neizvesna borba, a Šalke je do važnog uspeha došao golom Huntelara još u prvom poluvremenu...Činilo se da će u nastavku rutinski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.