Šalke konačno onaj pravi!

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalke konačno onaj pravi!

Ekipa Šalkea je rutinski savladala ekipu Herte sa 2:0 (1:0).

Ne igra Šalke ove sezone onako kako su mnogi očekivali, daleko su ispod očekivanja, nalaze se u donjem delu tabele, ali danas su najavili da bi mogli da imaju furiozan završetak sezone.

Uspeli su da savladaju Hertu na svom terenu rezultatom 2:0 (1:0), bili su daleko bolji rivali na kraju su zasluženo upisali tri boda.

Burgšteler je doveo Šalke u prednost u 41. minutu na asistenciju sjajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bentaleba, da bi konačan rezultat postavio Leon Gorecka, ponovo na asistenciju Bentaleba.

Herta je imala dobru priliku da smanji na 2:1, ali je Pekarik promašio gol iz izgledne situacije.

Matije Nastasića nije danas bilo u startnoj postavi, meč je presedeo na klupi za rezervne igrače.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rutina Burgštalera i magija Gorecke oborile Damu s nogu (VDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2017

Šalke ubedljiv protiv Herte - 2:0 (2:0)..Mnogo lakše nego što je to iko očekivao Herta je položila oružje u Gelzenkirhenu. Šalke je bio bolji, jači i zasluženo je ostvario novu pobedu od 2:0, kojom se pomerio ka sredini tabele i 11. poziciji...Sve je večeras na Feltins areni bilo u znaku Leona...

Nastavak na MozzartSport.com...

Miha: Zaspali smo, ali čašu vidim polupunu

Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2017, 20:37

Srpski stručnjak zadovoljan pobedom i dosadašnjim učinkom u Torinu..Zadovoljan je i Siniša Mihajlović. Napokon!..Posle pet utakmica bez pobede, njegov Torino je danas isto toliko puta pogodio mrežu Peskare i konačno osvojio tri boda. Utisak je pokvarila igra na kraju kada su gosti uspeli da postignu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.