Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2020, 18:40

Šalke bez kompasa: Naldo i Ibišević u klinču posle pada na dno Bundeslige

Agoniji Rudara nema kraja

Na svu muku koju sa sobom nose 24 uzastopne utakmice Šalkea bez pobede u Bundseligi, nadovezao se sukob Nalda i Vedada Ibiševića.

Pomoćni trener i iskusni napadač ušli su u konflikt tokom nedeljnog treninga, a veći incident sprečili su prisutni fudbaleri. Iako je koškanje okončano bez posledica trening kluba iz Gelzenkirhena je odmah prekinut. Čelnici kluba odmah su najavili razgovor sa akterima sukoba, a nije isključeno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da zbog nediscipline napadač bude kažnjen.

Ibišević nije jedini fudbaler koji je iskazao nezadovoljstvo posle poraza (0:2) od Volfsburga. Prema pisanjima nemačkih medija tokom analize susreta na Veltins areni pojedini igrači su ušli u verbalnu raspravu sa šefom stručnog štaba Manuelom Baumom nezadovoljni statusom u timu, a uzavrela atmosfera prenela se na teren gde je i kulminirala.

Šalke je porazom u subotnjem duelu od Volfsburga ostao na samo tri boda posle osam kola, te je nakon pobede Majnca dan kasnije nad Frajburgom (3:1) preuzeo fenjer Bundeslige.

Sedmostruki šampion Nemačke je u višemesečnoj krizi, a aktuelnu situaciju najbolje oslikava podatak da je poslednji put u prvenstvu slavio 17. januara protiv Borusije Mehengladbah (2:0). U međuvremenu, Rudari su upisali 15 poraza i devet remija, a novu priliku da prekinu crnu seriju imaće upravo protiv tima iz Mehengladbaha u subotu od 18.30.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.