Salihamidžić priznao: Pregovarali smo sa Halandom

Izvor: B92, 24.Avg.2022, 11:11

Salihamidžić priznao: Pregovarali smo sa Halandom

Sportski direktor Bajerna otkrio je da su Bavarci hteli da dovedu Halanda u svoje redove.

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić priznao je da je minhenski klub pregovarao sa norveškim fudbalerom Erlingom Halandom, koji je na kraju potpisao za Mančester siti, prenosi nemački "Bild".

Haland (22) je prethodne dve sezone igrao za Borusiju iz Dortmunda, a čelnici Bajerna su pratili igre mladog norveškog fudbalera. Međutim, Haland se početkom maja dogovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Mančester sitijem, a 13. juna je potpisao ugovor sa engleskim klubom. Borusija je dobila obeštećenje od 60 miliona evra.

"Nije tajna da smo pregovarali. Na kraju, to nije uspelo iz raznih razloga. Ne želim da krivim igrača. Odabrao je opciju koja je, po njegovom mišljenju, bila optimalna za njega", rekao je Salihamidžić.

Erling Haland je veliki navijač Mančester sitija, pošto je i njegov otac Alfi nekada igrao za "građane". Norveški napadač je ove sezone na četiri utakmice za Siti postigao tri gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.