Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2021, 22:56

Salihamidžić potvrdio: Upamekanu ugovor na pet sezona, aktiviraćemo klauzulu od 42.500.000

Bavarci pobedili konkurenciju u vidu Liverpula, Česlija...

Paklene konkurencije se ne treba plašiti. Ne ako ste minhenski Bajern. Opravdana je parola “Kada Bajern nešto želi, Bajern to i uzme“ jer iako je bilo ko sumnjao da će Dajo Upamekano predstojećeg leta stići na Alijanc Arenu, razuverio ga je sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić. Popularni Braco je u intervjuu za nemački Bild potvrdio da će jedan od najperspektivnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << štopera današnjice postati novi fubaler minhenskog giganta.

“Svi u Bajernu smo veoma srećni. Imali smo jako dobre, intenzivne razgovore sa Dajoom i njegovim zastupnikom Vokerom Strutom mesecima unazad. Znali smo da će konkurencija biti paklena. Upamekao je mladić od samo 22 godine čiji kvaliteti su već na vrhunskom nivou. Predstavili smo mu našu viziju njegove budućnosti i karijere u Bajernu”, ispričao je Salihamidžić Bildovom Kristijanu Falku.

23.15: (2,40) BANFILD (3,10) RASING (2,95)

Iz usta sportskog direktora klupskog šampiona Evrope i Sveta sitgle su još neke povrde vezane za detalje transfera koji će biti ralizovan kroz pet meseci i kojim će biti popunjena praznina nakon što David Alaba napusti Minhen.

“Aktiviraćemo otkupnu klauzulu postavljenju na 42.500.000 evra i potpisaćemo ugovor na pet sezona”, zaključio je Braco.

Čelsi i Liverpul koji su očekivali ovakav rasplet situacije sa Upamekanom usredsediće se na novu metu, ali neće promeniti klub. Nova želja engleskih velikana biće još jedan štoper Red Bul Lajpciga Ibrahima Konate, a veruje se da isti cilj ima i Mančester Junajted.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.