Saletov Virtus 8 od 8! Kako je Partizanov Nikolić prošao protiv Tea i Pefija?

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saletov Virtus 8 od 8! Kako je Partizanov Nikolić prošao protiv Tea i Pefija?

U italijanskoj Seriji A ništa novo, bar kada je ''srpski'' Virtus u pitanju.

Tim iz Bolonje, pod vođstvom Aleksandra Đorđevića, za sada deli lekcije rivalima u šampionatu Italije, a tako je bilo i večeras u duelu sa Trevizom.

Virtus je ovaj meč dobio sa 84:79 i tako zadržao maksimalan učinak u Seriji A.

Naravno, naši Miloš Teodosić i Stefan Marković su ponovo bili među najzapaženijima u pobedničkoj ekipi.

Teodosić je meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << završio sa 12 poena i pet asistencija, a Marković sa 10 poena, osam skokova i šest asistencija. Ipak, najefikasniji je bio Frank Gejns sa 20 poena.

Za goste je 23 minuta odigrao Aleksej Nikolić, koji je na pozajmici iz Partizana. Nije se upisao u strelce, a na svom kontu ima po šest skokova i asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SAMO IM JE NEBO GRANICA: Virtus na krilima Srba PREOKRETOM ostao NEPORAŽEN! Marković i Teo BLISTALI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019

Izabranici Aleksandra Đorđevića nezadrživi u Palakanestru...Košarkaši Virtusa zabeležili su i osmu uzastopnu pobedu u Palakanestru, u isto toliko mečeva, čime su zadržali oreol nepobedivosti. Izabranici Aleksandra Saše Đorđevića slavili su pred 8.000 navijača protiv Treviza 84:79, a srpski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.