Saldanja može da ostvari najveći tranfer u istoriji srpskog fudbala

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 10:25

"Saldanja može da ostvari najveći tranfer u istoriji srpskog fudbala"

Mateus Saldanja je Partizanova "zlatna koka", koju su u Humskoj uspeli nekako da zadrže u zimskom prelaznom roku.

Sledećeg leta to će biti skoro nemoguće, posebno ukoliko nastavi sa igrama kakve pruža.

Brazilski napadač ponovo je bio čovek odluke za lidera Superlige Srbije, jer je svojim golom u drugom poluvremenu utakmice u Ivanjici srušio ekipu Javora (1:0).

Bio je to njegov 15. gol ove sezone, po čemu je ubedljivo prvi strelac domaćeg šampionata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Poznati menadžer Zoran Stojadinović smatra da bi Saldanja mogao da obori rekord srpskog fudbala, po visini obeštećenja.

"Ako je Partizan za Saldanju zaista imao deset miliona evra na stolu, imaće ih i u junu. Velika je dobit što su zadržali takvog igrača. Bore se za titulu, imaju bod više od Zvezde, imaju dobru ekipu i neće odustati do kraja. Saldanja bi mogao mnogo da im donese. Gledajući kako cene igrača rastu, ne bi me čudilo da Saldanjin transfer na kraju bude najveći u istoriji srpskog fudbala", rekao je Stojadinović za "Informer".

Trenutno rekord dele Stefan Savić i Nemanja Radonjić koji su plaćeni po 12.000.000 evra kada su napuštali Partizan, odnosno, Crvenu zvezdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MATUES SALDANJA MOŽE POSTATI REKORDER SRPSKOG KLUPSKOG FUDBALA: Obeštećenje za Brazilca može biti najveće u istoriji smatra menadžer!

Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2024

Igra fantastično brazilski fudbaler. Mateus Saldanja igra izvanredno ove sezone, postigao je već 15 golova, uključujući i pobednički protiv Javora minulog vikenda, pa je ogroman broj klubova u redu za Brazilca. Poznati menadžer Zoran Stojadinović ima utisak da on može otići za rekordno obeštećenje....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.