Salah se oporavio, ali izazvao ljutnju Egipćana

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 23:37

Salah se oporavio, ali izazvao ljutnju Egipćana

Napadač Liverpula Mohamed Salah oporavio se od povrede zadnje lože.

Egipćanin se u utorak pojavio na treningu "crvenih" što jasno govori da će biti u konkurenciji da u četvrtak počne meč sa Spartom iz Praga u osmini finala Lige Evrope.

Salah se vratio na teren samo dan pošto je Fudbalska federacija Egipta uložila žalbu da nisu uspeli da ga kontaktiraju oko boravka u kampu reprezentacije u Abu Dabiju.

Iz Liverpula su tražili od Egipćana da naprave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izuzeće i da Salah ne bude deo tima za prijateljski meč sa Novim Zelandom.

Čelnici FA Egipta su to odbili, potom su pokušali da kontektiraju Salaha u želji da preko doktora nacionalnog tima Mohameda Abu El-Ele utvrde o kakvoj povredi se kod njega radi.

Salah se vratio na trening u pravi čas po Liverpul koji u nedelju u derbiju Premijer lige očekuje možda i ključni meč u brobi za titulu u Premijer ligi.

U Liverpulu smatraju da je sa njegovim stanjem potrebno da mu se da manji broj minuta kako bi se izbeglo obnavljanje povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.