Salah primio nagradu za najboljeg afričkog fudbalera pa zaplesao

Izvor: RTS, 09.Jan.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salah primio nagradu za najboljeg afričkog fudbalera pa zaplesao

Muhamed Salah drugu godinu zaredom izabran je za najboljeg afričkog fudbalera. Najbolji egipatski fudbaler primio nagradu, pa zapleso na bini, uz Jusua N'Dura.
Muhamed Salah, potpuno očekivamno, izabran je za najboljeg fudbalera Afrike za 2018. godine, u konkurenciji saigrača iz Liverpula Sadija Manea i napadača Arsenala Pjera Emerika Obamejanga.

Salah je drugu godinu zaredom laureat Afričke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbalske konfederacije, a nagradu je proslavio na zanimljiv način – plesom uz muzičku numeru velike zvezde Jusua N'Dura.
Najčešći komentari javnosti bili su da se Egipćanin mnogo bolje snalazi na fudbalskom terenu, a vrlo upečativa bila je reakcija njegovog klupskog kolege Sadija Manea, koji nije mogao da sakrije smeh. 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.