Salah pauzira 3, 4 nedelje, pokušavamo da ga vratimo do SP

Izvor: B92, 29.Maj.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Salah pauzira 3, 4 nedelje, pokušavamo da ga vratimo do SP"

Mohamed Salah počinje trku sa vremenom do Mundijala. Lekari posle povrede kažu da će mu biti potrebne tri do četiri nedelje oporavka.

Salah je posle duela sa Serhiom Ramosom polovinom prvog poluvremena finala Lige šampiona povredio rame i izašao u 30. minutu.

Mundijal sa Egiptom još uvek je pod znakom pitanja budući da "Faraoni" prvu utakmicu igraju 15. juna protiv Urugvaja.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je posle finala da misli da je povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ozbiljna, Salah je nedavno objavio da je siguran da će igrati, a lekar koji Egipćanina leči Ruben Pons da je odmah posle pada bilo jasno da stanje nije bezazleno.

"Bili smo na terenu do pauze. Bio sam slomljen, pokušao sam da mu prenesem smirenost, ali sam mu rekao da ništa ne može da se uradi i da ne brine previše. Bilo je vreme da se pronađu rešenja, a ne da se žali za stvarima koje je bilo nemoguće ispraviti", rekao je Pons za Marku.

Od utakmice su pratili rezultat i prirodno bili razočarani ishodom.

"Kad sam saznali šta je povređeno tačno, isplanirali smo terapiju, tužan je zbog onoga šta se desilo, ali je fokusiran na oporavak i videće kada će biti spreman. Beleži napredak i u principu trebalo bi da potraje tri do četiri nedelje, ali ćemo probati da to vreme skratimo, trenutno nam je to veliki cilj", objasnio je Pons.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.