Salah: Trofej sa Egiptom bio bi najvredniji u karijeri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2022, 13:53

Salah: Trofej sa Egiptom bio bi najvredniji u karijeri

Najbolji egipatski fudbaler Mohamed Salah izjavio je uoči utakmice protiv Obale Slonovače u osmini finala Kupa Afričkih nacija da bi jako voleo da osvoji trofej sa selekcijom Egipta, prenose lokalni mediji.

Zvezda Liverpula smatra da bi to bio najveći uspeh u njegovoj karijeri. Egipat je najuspešnija reprezentacija u istoriji Afričkog kupa nacija sa sedam trofeja, a poslednji je osvojen 2010. godine.

Mohamed Salah je do sada odigrao 78 utakmica za Egipat i postigao je 46 golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Salah: Trofej sa Egiptom bio bi najvredniji u karijeri

Izvor: RTS, 26.Jan.2022

U osmini finala Kupa Afričkih nacija Egipat se danas sastaje sa Obalom Slonovače. Reprezentativac Egipta Salah izjavio je da bi ukoliko njegova selekcija osvoji trofej, to bio njegov najvredniji u karijeri. . Najbolji egipatski fudbaler Mohamed Salah izjavio je uoči...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.