Salah: Ja sam najbolji

Izvor: B92, 14.Maj.2022, 12:52

Salah: Ja sam najbolji

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah veruje da je on najbolji igrač na svetu na svojoj poziciji.

Salah kaže da je dovoljan dokaz za to njegova statistika koja je neumoljiva.

Salah ove sezone predvodi Liverpul na svim frontovima i najbolji je igrač kluba sa Enfilda. Postigao je 30 golova na 48 utakmica koliko je u Liverpulovom dresu odigrao ove godine.

Salah je trenutno najbolji strelac Premijer lige sa 22 gola.

"Ako me uporedite sa bilo kojim igračem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na mojoj poziciji, ne samo u mom timu već i u čitavom svetu, oktrićete da sam ja najbolji", rekao je Salah.

Egipatski reprezentativac smtara da statistika dovoljno govori.

"Uvek se fokusiram da što bolje odradim svoj posao imoje brojke su najbolji dokaz za ove reči", dodao je fudbaler Liverpula.

"Volim da stalno postavljam nove izazove sebi, da radim na drugi način i da pravim razliku i to je moja dužnost", zaključio je Salah.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.