Sakramento pao i u Juti, Bjelica i Bogdanović ukupno 17 poena

Izvor: RTS, 27.Okt.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sakramento pao i u Juti, Bjelica i Bogdanović ukupno 17 poena

Sakramento kingsi naših Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića doživeli su i treći poraz u novoj sezoni, pošto su ubedljivo poraženi od Jute sa 113:81. Iznenađujući porazi Milvokija i Klipersa.
"Kraljevima" nikako da krene ove sezone, a rezultatsku krizu dodatno im je produbila Juta nanevši im ubedljiv poraz.

Meč je bio rešen već u prvom poluvremenu, u kojem je "džez" napravio dvocifrenu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prednost (na poluvremenu 65:41) 
Bogdan Bogdanović je u tom meču ubacio 10 poena uz dva skoka i dve asistencije, dok je Nemanja Bjelica zabeležio sedam poena, uz tri skoka i jedno uspešno dodavanje.
Najefikasniji u poraženom sastavu bio je Dedmon sa 11 poena, dok je u redovima "džezera" odlično odigrao Bojan Bogdanović postigavši 26 poena. Donovan Mičel imao 15, a Majk Konli 12 uz 8 asistencija.
Za iznenađenja večeri pobrinili su se Majami i Finiks.
Hit je posle velike borbe, drame i produžetka pobedio favorizovani Milvoki na njegovom terenu sa 131:126.
Goran Dragić bio je odličan sa 25 poena i osam asistencija, dok je Bam Adebajo dodao 19 poena i imao 13 skokova.

Baksima nije pomogla ni partija Janisa Adetokumba od 29 poena, 17 skokova i 9 asistencija. Bitno je istaći da je "Grik frik" dao koš za produžetak u poslednjem sekundu, ali je produžetak brzo napustio zbog šestog faula.
Sansi su na domaćem parketu, bez suspendovanog centra Diandrea Ejtona i povređenog prvog plejmejkera Rikija Rubija savladali prvog favorita za titulu, Los Aneđeles kliperse sa 130:122, predvođeni Bukerom i Ubreom.
Devin Buker je meč završio sa 30 poena, 6 skokova i 8 asistencija, dok je energični Keli Ubre dodao 20.
Kod gostiju iz Kalifornije, Montrez Herel 28 poena, dok je Kavaj Lenard ubacio poena manje uz 10 asistencija.

Ostali rezultati:
Detroit - Filadelfija 111:117
Atlanta - Orlando 103:99
Njujork - Boston 95:118
Čikago - Toronto 84:108
Klivlend - Indijana 110:99
Hjuston - Nju Orleans 126:123
San Antonio - Vašington 124:122

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi debakl Kingsa, hrvatski Bogdanović blistao, Srbi slabi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2019

Tri utakmice i tri glatka poraza Sakramenta na startu nove sezone NBA lige jasan su znak da nešto ne štima u ekipi Luka Voltona! Kingsi su prvi meč od Finiksa izgubili sa 29 poena razlike, u drugom su se upristojili - samo minus deset protiv Portlanda, ali evo noćas još jedan totalni debakl i 81:113...

Nastavak na MozzartSport.com...

BOGDANOVIĆ I KINGSI SU KATASTROFALNI! Sakramento nikoga ne može da savlada! Luk Volton: To nismo mi, obo je bilo sramotno izdanje!

Izvor: Kurir, 27.Okt.2019

Košarkaši Sakramenta upisali su i treći poraz u isto toliko duela u novoj sezoni najelitnijeg košarkaškog takmičenja na svetu. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.