Sakramento iznenadio Kliperse, odlična partija Bogdanovića

Izvor: RTS, 23.Feb.2020, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sakramento iznenadio Kliperse, odlična partija Bogdanovića

Sakramento kingsi savladali su kao gosti ekipu El Ej klipersa 112:103, a odličnu partiju u pobedničkoj ekipi pružio je Bogdan Bogdanović.
Srpski reprezentativac učestvovao je u pobedi Kingsa sa 20 poena, ali je odlično odigrao u samom finišu kada se lomio rezultat.

Bogdan je u poslednjem minutu prvo pogodio trojku, a onda i asistirao Džajlsu za zakucavanje, kojom su Kingsi stekli nedostižnu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prednost.
Kent Bejzmor bio je najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 23 poena, dok je Nemanja Bjelica dodao 10, uz sedam skokova.
U ekipi Klipersa, kao po običaju, najbolji je bio Kavaj Lenard sa 31 poenom.
Ekipa iz Los Anđelesa je treća na tabeli Zapadne konferencije sa skorom 37 pobeda i 19 poraza, dok je Sakramento 12. sa 23 pobede i 33 poraza. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bogdan utišao ''Stejpls centar'', ima nade za Kingse! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2020

Drugi put u sezoni Kingsi održali lekciju Klipersima, Bogdan odličan u ključnim trenucima, rastu šanse za plasman u plej-of!..Posle pobede nad Memfisom, Sakramento Kingsi su vratili kakvu-takvu nadu u plasman u plej-of, a da bi ta nada postala realnija, bilo je neophodno da Bogdan, Bjelica i drugovi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.