Šakota najbliži mestu selektora!

Izvor: B92, 26.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota najbliži mestu selektora!



Kako B92 nezvanično saznaje najbliži mestu selektora košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore je pomoćnik prethodnog selektora Željka Obradovića-Dragan Šakota.

Svetislav Pešić je u utorak uveče oko 22 časa odbio ponudu. Već u narednih nekoliko časova čelnici Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore počeli su razgovore sa članovima Stručnog saveta koji predlaže selektora.

Predsednik Saveta Dragan Kićanović je izjavio da je teško okupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve članove do 1. februara pa će se predloge primiti telefonski ili putem e-pošte.

Izvor B92 tvrdi da je Dragan Šakota u ovom trenutku osoba koja je nešto bliža mestu selektora od ostalih. Drugi sagovornik koji je hteo da ostane anoniman tvrdi da će Ranko Žeravica i Dražen Dalipagić sigurno predložiti Zorana Slavnića za selektora. Uostalom oni su davali podršku Slavniću i posle osatavke Željka Obradovića.

Takodje, isti izvor je siguran da će biti i onih koji će predložiti Duška Vujoševića za mesto selektora.

Medjutim, po saznanjima B92 u ovom momentu najbliži mestu selektora Plavih je Dragan Šakota.

Predsednik Saveza Goran Knežević rekao je u utorak uveče da će ime selektora biti poznato do 1. februara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.