Saka: Još je rano za priče o tituli

Izvor: B92, 24.Dec.2023, 00:18

Saka: Još je rano za priče o tituli

Fudbaleri Arsenala osvojili su važan bod u derbiju Premijer lige na Enfildu (1:1).

Bio je to meč snažnog intenziteta, na kraju ni oni ni Liverpul nisu uspeli da osvoje ceo plen.

Bukajo Saka je bio neumoran tokom svih 90 minuta, na kraju veruje da je moglo da se ostvari i više od remija.

"Malo smo frustrirani, ja sam frustriran što nismo pobedili, ali kada dođete na Enfild i napustite ga ljuti što niste pobedili, to govori mnogo. Čestitke Liverpulu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrali su dobro, mi smo takođe bili dobri, moglo je da ode i na jednu i na drugu stranu", kaže Saka.

Arsenal je sačuvao čelnu poziciju na tabeli, ali utisak je da bitka tek počinje.

"Ne možemo još da pričamo o tituli. Još je prilično rano da se uđe u ove razgovore. Uzećemo ovaj bod, i dalje smo na vrhu i to na Božić, što je lepo, ali rano je za priče o nečemu višem".

Pohvalio je uticaj letnjeg pojačanja, Deklana Rajsa.

"Mnogo je doneo ovom timu, učinio nas boljim. Lomio je ritam njihove igre tako dobro i osvajao loptu, išao i napred. Kao napadaču lepo mi je da igram pored takvog fudbalera, jer oni guraju sve nas napred. Konstantan je ove sezone, imao je još jednu vrhunsku predstavu", zaključio je Saka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.