Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu 5. i 6. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu 5. i 6. oktobra

Dvodnevni Sajam stipendija, koji će okupiti predstavnike preko 40 različitih institucija, biće održan u  5. i 6. oktobra ove godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.

Na jednom mestu će, kako je saopštio organizator, biti dostupne informacije o različitim programima stipendija, potrebnoj dokumentaciji za aplikaciju, rokovima za podnošenje dokumentacije, kao i kontakt osobama.

Pored državnih institucija, fondova i nevladinih organizacija, na sajmu će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << učestvovati i kompanije, ambasade i ustanove koje dodeljuju stipendije studentima za studiranje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu.

Prvog dana sajma, posetiocima će se predstaviti jedan broj institucija koje će kroz kraća predavanja prezentovati mogćhnosti za mobilnost i stipendiranje studenata, nastavnika i istraživača Univerziteta u Beogradu.

Drugog dana će biti organizovan izlagački deo sajma u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja i prateći program u Svečanoj sali, gde će učesnici sajma mocć da predstave svoje programe i daju savete i smernice studentima.

"Organizacijom ove manifestacije imamo želju da podignemo nivo informisanosti studenata o mogućnostima nastavka studija u Srbiji i inostranstvu, uslovima koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije, veštinama koje su im potrebne prilikom prijave, značaju proaktivnog stava, pravovremene informisanosti, celoživotnog učenja i mobilnosti", navodi se u saopštenju organizatora.

Ulaz na sajam je slobodan i otvoren za studente i diplomirane studente osnovnih, master i strukovnih studija Univerziteta u Beogradu.

Detaljnije informacije o programu sajma mogu se pronaći ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.