Sainc najbrži na drugom testiranju u Bahreinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 20:50

Sainc najbrži na drugom testiranju u Bahreinu

Maks Ferštapen nije danas izlazio na stazu.

Vozač Ferarija Španac Karlos Sainc bio je najbrži na današnjim drugim testiranjima u Bahreinu uoči početka nove sezone u šampionatu Formule 1. Sainc je na stazi u Bahreinu ostvario rezultat od 1:29,921 minut. On je odvezao 84 kruga.

Drugo vreme imao je vozač Red Bula Meksikanac Serhio Perez (1:30,679), dok je treći bio Britanac Luis Hamilton iz Mercedesa (1:31,066). Perez je odvezao 129 krugova, a Hamilton 123. Aktuelni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svetski šampion u F1 Holanđanin Maks Ferstapen iz Red Bula nije izlazio danas na stazu.

Prvi deo današnjih testiranja prekinut je sat i 40 minuta pre kraja zbog problema sa odvodima na stazi. Do prekida najbrži je bio vozač Ferarija Šarl Lekler, dok je drugi deo testiranja produžen za 60 minuta. Sutra će biti održan poslednji, treći dan testiranja na stazi u Bahreinu. Nova sezona u šampionatu F1 počinje drugog marta trkom za Veliku nagradu Bahreina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.