Saigrači Kačara žestoki na treningu

Izvor: B92, 18.Apr.2012, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saigrači Kačara žestoki na treningu

Trener Hamburgera SV Torsten Fink morao je da prekine trening tima u sredu zbog preterane agresivnosti fudbalera.

Očajni rezultati doveli su HSV u poziciju da se bori za opstanak, što je očigledno izazvalo velike frustracije kod fudbalera.

Tri kola pre kraja HSV je na 14. mestu sa samo pet bodova više od Kelna koji je na 16. poziciji koja vodi u baraž za opstanak u Bundesligi protiv trećeg najboljeg tima iz Cvajte.

Holanđanin Džefri Bruma je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobio udarac u koleno zbog čega je pre vremena morao da ide u svlačionicu gde su mu doktori ukazali pomoć.

Osim njega, prema pisanju zvaničnoj sajta, na zemlji su zbog oštrih startova saigrača završili Robert Tešče, David Jarolim, Mladen Petrić, te srpski reprezentativac Gojko Kačar.

Tek nakon toga Fink je shvatio da je bolje da prekine trening kako ne bi došlo do teže povrede nekog igrača.

Samo jedan poraz u poslednja četiri kola ipak bi trebalo da poprave raspoloženje u redovima HSV-a koji u subotu gostuje Nirnbergu, koji poslednja tri kola nije poražen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.