Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2021, 13:59

Sahrana Dude Ivkovića u utorak na Novom groblju

Dan ranije biće odžan komemorativni skup u Narodnoj skupštini Republike Srbije

Sahrana legendarnog košarkaškog stručnjaka Dušana Ivkovića biće održana u utorak 21. septembra u 12 časova, saopštio je Košarkaški savez Srbije.

Ivković će biti sahranjen u porodičnoj grobnici na beogradskom Novom groblju. Dan ranije biće održana komemoracija u Narodnoj skupštini Republike Srbije, s početkom u 16 časova.

Tužna vest o smrti legendarnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << košarkaškog radnika pogodila je čitavu Evropu, pa se danas od njega opraštaju brojni sportisti sa kojima je sarađivao i kojima je nesebično prenosio svoje veliko znanje.

Celu igračku karijeru je proveo u Radničkom sa Crvenog krsta, gde je započeo i veliku trenersku karijeru. Ostaće upamćen kao jedan od najvećih evropskih trenera svih vremena.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.