Saga je gotova, Oldridž će u Spurse

Izvor: MVP.rs, 04.Jul.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saga je gotova, Oldridž će u Spurse

Najbolji žele da igraju u San Antoniju.

Greg Popovič i San Antonio Spursi su za sada odradili odličan posao u pripremi za novu sezonu. Iako se očekivalo da će usled boljih ponuda da napusti Spurse, Deni Grin je ostao veran ekipi iz Teksasa, sa kojom je dogovorio četvorogodišnju saradnju vrednu 45 miliona dolara. Kada je postignut dogovor sa Grinom, Spursi su trejdovali Tijaga Splitera u Atlanta Hokse i tako napravili dovoljno prostora za napad na LaMarkusa >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Oldridža.

Krilni centar je bio meta nekoliko NBA timova koji su bili spremni da ispune sve njegove zahteve, ali su Greg Popovič i San Antonio ostavili najbolji utisak na Oldridža, koji je posle par dana razmišljanja doneo odluku. Kako javljaju američki mediji, u pitanju je četvorogodišnji ugovor vredan 80 miliona dolara.

I'm happy to say I'm going home to Texas and will be a Spur!! I'm excited to join the team and be close to my family and friends.

Welcome to @aldridge_12 ! So happy he's going to be a Spur !!

Tako su Spursi u Oldridžu dobili vrhunskog krilnog centra, koji će uz Tima Dankana činiti opasan centarski tandem. Uz to, ne bi trebalo smetnuti sa uma ni činjenicu da će se krilni centar osećati bolje nego ikada, s obzirom da će biti blizu kuće. Oldridž je rođen u Dalasu i ranije je često isticao da mu nedostaje porodica.

Krilni centar je prethodne sezone u proseku postizao 23.4 poena, uz 10.2 skokova po utakmici.

(foto: rantsports.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.