Saga je gotova: Mirotić u Armaniju

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 15:41

Saga je gotova: Mirotić u Armaniju

Iskusni košarkaš Nikola Mirotić je prihvatio ponudu Olimpije iz Milana.

To prenosi italijanski medij La Prelpina, koji navodi da je Mirotić prihvatio slabije uslove od onih koje bi imao u Srbiji, odnosno da je krenuo u Italiju uz načelni dogovor "za mnogo manju cifru, 60 odsto manju od 3,8 miliona koliko je odbio od Partizana“.

Mirotić se razišao sa Barselonom posle četiri sezone,a tokom celog leta trajala je saga o tome gde će nastaviti karijeru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nakon što je raskinuo ugovor sa katalonskim gigantom, odbio je beogradski Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KRAJ! Nikola Mirotić prihvatio ponudu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023

Saga je gotova...Španski košarkaš Nikola Mirotić prihvatio je ponudu milanske Olimpije - prenosi italijanski medij La Prelpina...Mirotić se razišao sa Barselonom posle četiri sezone, a tokom leta je vladala velika neizvesnost oko njegovog sledećeg kluba...Partizan je bio dugo vremena u pol...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.