Saga Ben Simons se nastavlja

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 22:15

Saga "Ben Simons" se nastavlja

Australijski košarkaš Ben Simons i dalje odbija da se pridruži Filadelfija Seventisiksersima.

Ben Simons ne želi da trenira sa Filadelfijom i setimo se samo da je letos pristao da plati kaznu u visni od 1,3 miliona dolara samo da izbegne te treninge

Kako piše Mark Stajn, Simons i dalje nije promenio mišljenje i ne želi da se priključi Džoelu Embidu, Tobajasu Herisu i ostalim saigračima iz Siksersa.

Ipak, Stajn dalje navodi da se treneri i čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Filadelfije uporno trude da privole Simonsa da promeni mišljenje i da dođe na trening kamp, ali se čini da se to neće dogoditi.

Ukoliko se Simonsu želja ispuni i bude trejdovan, trenutno su najveće šanse da karijeru nastavi u Portlandu ili Sakramentu, ali to su sve glasine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.