Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2020, 19:31

Sadik ''pocrveneo'', Almerija slavila u nadoknadi

Nigerijski napadač zaradio drugi žuti karton u finišu meča sa Rajo Valjekanom

Almeriji je krenulo, Umaru Sadiku (još uvek) – nije. U pobedi nad Rajo Valjekanom (1:0), doskorašnji napadač Partizana upisao je osmi nastup – šesti start - u dresu tima iz Andaluzije, ali je i sedmi put ostao bez golgeterskog učinka. Da stvar bude još gora, Nigerijac je u 78. minutu 11. kola španske Segunde isključen, pošto je zaradio drugi žuti karton i tako svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << saigrače ostavio na cedilu.

Međutim, i sa igračem manje, Rohiblankosi su smogli snage da upišu i četvrtu pobedu u poslednjih pet mečeva - u petom minutu nadoknade. Korner je izveo Huan Karlos Lazo, a doskorašnji defanzivac Barselone, kojeg je letos otkupio Viljareal i prosledio ga Almeriji, Horhe Kuenka pogodio glavom za nova tri boda.

pic.twitter.com/txStG5Qne1

Andalužani su potezima na tržištu letos pokazali da silno žele u Primeru, ali su imali nešto slabiji start sezone. Međutim, otkako je Sadik sredinom oktobra golom doneo svom timu bod protiv Kartahene, Rohiblankosima je krenulo. Od tada Almerija ne zna za poraz na šest vezanih mečeva i trenutno je na deobi petog mesta. Pritom ima i meč manje od konkurenata iz vrha.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.