Sadik: Futsal igram samo protiv Zvezde

Izvor: B92, 13.Jun.2020, 14:24

Sadik: Futsal igram samo protiv Zvezde

Umar Sadik, napadač Partizana, iskoristio je priliku da još jednom "pecne" svog "večitog" rivala, Crvenu zvezdu.

Umar Sadik je u Srbiji fudbalska zvezda tokom poslednjih nekoliko dana, a sve to zbog sjajne predstave u "večitom" derbiju.

On je asistirao Nathu za gol koji je doneo pobedu, a imao je sjajan jedan potez pre tog pasa koji je oduševio sve navijače Partizana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Igrao sam prethodna dva derbija, u martovskom nisam bio na potrebnom nivou. Razmišljao sam, zbog toga, šta bih mogao bolje da uradim i pomognem timu, da ovog puta, pobedimo. Eto, puni sat sam razgovarao i sa Ivicom Pavlovićem. Rekao mi je da budem miran i strpljiv, kao i na drugim utakmicama. Doći će momenat za gol ili asistenciju", rekao je Sadik za Sportski žurnal.

Na pitanje gde je naučio da dribla, Sadik je odgovorio da je puno kao mali igrao fudbal na ulici.

Da li si nekad igrao Futsal?

"Samo protiv Zvezde"

Upitan je Sadik da li su u Romi shvatili kakvog su talenta izgubili.

"Nemam ništa da kažem negativno u vezi Rome.Vučica mi je pružila priliku da mnogo naučim. Debitujem. Fudbal je neprestana borba iz dana u dan. Morate da se dokazujete"

Trener Savo Milošević kritikovao je Sadika poslednjih dana, ali fudbaler Partizana je svestan koliko je naučio od stratega crno-belih.

"Znate, sve što kaže za mene – u pravu je. Mogućnost da pokažem sve što znam dobio sam od njega. Savo mi je mnogo pomogao. Sve igrače tretira kao sinove. Ceo stručni štab zaslužuje veliko hvala", rekao je Sadik.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.