Sada je i zvanično, Klop na slatkim mukama, stigla velika želja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020, 20:54

Sada je i zvanično, Klop na slatkim mukama, stigla velika želja! (foto)

Liverpul završio prvo pojačanje.

Dosadašnji levi bek Olimpijakos Kostas Cimikas i zvanično je novi član Liverpula.

Engleski šampion je potvrdio transfer, a 24-godišnji Grk je izabrao dres sa brojem 21.

Liverpul je za Cimikasa platio 11,75 miliona funti, pa se može reći da je Klop nastavio svoju tradiciju kupovine jeftinijih bekova, jer je za još manje para doveo i Endija Robertsona iz Hala.

Cimikas će upravo biti "bek ap" za nezamenjivog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << levog beka, ali će sigurno dobiti minutažu. Krasi ga brzina i odličan centaršut, te igra u oba smera, što je jako važno za Klopov sistem.

"Veoma sam srećan i ponosan što sam ovde. Za mene je Liverpul najveći klub na svetu i čast mi što sam postao deo ove ekipe. Daću sve od sebe da ispunim očekivanja. Premijer ligu obožavam, gledao sam je redovno na televiziji i oduvek mi je bio san da zaigram u ovom takmičenju", rekao je Cimikas.

Our new 𝗡𝗼.2️⃣1️⃣ pic.twitter.com/CkWlqsKBDv

— Liverpool FC (Premier League Champions 🏆) (@LFC) August 10, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.