Sada i Ćavi pritiska Fabregasa

Izvor: B92, 10.Avg.2010, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada i Ćavi pritiska Fabregasa

Vezni fudbaler Barselone Ćavi poslednji je u nizu fudbalera ili funkcionera Katalonaca koji se pridružio hajci na kapitena Arsenala Seska Fabregasa.

Uprkos brojnim pokušajima da se Fabregas dovede na "Nou Kamp", menadžer tobdžija' Arsen Venger i sm igrač negirali su mogućnost transfera ovog leta.

Ipak, Ćavi je izjavio kako bi Fabregas mogao da postane član Barselone već u januaru, kada će, po zvezdi katalonskog kluba, "Arsenal već ispasti iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trke za titulu".

"Odustali smo od ideje da on sada dođe, ali mogao bi da stigne u januaru, kada Arsenal više ne bude bio u trci za titulu u Premijer ligi”, preneo je Ćavijeve reči 'Tutomerkato’.

"Njihov tim prosto nije dovoljno konkurentan”, dodao je Ćavi.

Nedavno je i novopridošli član Barselone, David Vilja, imao sličnu izjavu kada je rekao da će centarfor Liverpula Fernando Tores "sigurno napustiti klub, ukoliko ove sezone ne osvoji neki trofej”.

Arsenal je navodno odbio ponudu od 40 miliona funti prošlog vikenda, uz izjavu Fabregasa da je zadovoljan u Arsenalu.

Ćavi ipak ne veruje da je Fabregas zaista srećan na 'Emirejtsu’.

"Arsenal greši time što ga prisiljava da tamo ostane, ne mogu da za zadržavaju protiv njegove volje”, dodao je Ćavi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.