Sada Milioneri mašu milionima: Volzburg prihvatio 35.000.000 evra za Širlea!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada Milioneri mašu milionima: Volzburg prihvatio 35.000.000 evra za Širlea!

Vukovi su prvobitno odbili ponudu od 20.000.000 za reprezentativca Nemačke i zahtevali duplo veću sumu, ali su se dve strane "našle" na većoj cifri, pa bi bivši igrač Čelsija i Leverkuzena već nakon Evropskog prvenstva trebalo da zaduži crno-žuti dres

Dovoljno su čelnici Borusije iz Dortmunda gledali kako im finansijski moćni klubovi pred nosem odvode najbolje igrače, pa su rešili da preuzmu stvari u svoje ruke i konačno sa ozbiljnom svotom novca izađu na tranfer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tržište. Čini se da im je prvi plan već uspeo. Kako pišu nemački mediji, Milioneri su uspeli da se dogovore sa Volfzburgom oko kupovine Andrea Širlea.

Vukovi su prvobitno odbili ponudu od 20.000.000 za reprezentativca Nemačke i zahtevali duplo veću sumu, ali su se dve strane "našle" na cifri od 35.000.000 evra, pa bi bivši igrač Čelsija i Leverkuzena već nakon Evropskog prvenstva trebalo da zaduži crno-žuti dres.

Širle je prošle sezone odigrao 41 meč za Volfzburg u svim takmičenjima i postigao ukupno 12 golova, već nekoliko sezona igra na izuzetno visokom nivou i trebalo bi da bude veliko pojačanje za Milionere, koji su u poslednjih pet godina ostali praktično bez jednog kompletnog tima.

U dosadašnjem toku prelaznog roka doveli Rafaela Gerera, Usmana Dembelea, Sabastijana Rodea, Emrea Mora, Marka Bartru i Mikela Merina, ali će Širle svakako biti najvzvučnije pojačanje Dortmunda u dosadašnjem toku prelaznog roka.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.