Sad se već zna, ovako će izgledati Artetin Arsenal! Prva tri pojačanja već poznata!

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2018, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad se već zna, ovako će izgledati Artetin Arsenal! Prva tri pojačanja već poznata!

Klub počinje pregovore sa bivšim kapitenom, navijači nisu oduševljeni, ali ih hrabri što će odbrana konačno biti drugačija. "Guneri" će promeniti kičmu tima...

Više nema nikakve dileme, novi menadžer Arsenala biće Mikel Arteta.

Razgovori sa Špancem počeće već ove nedelje i očekuje se da 36-godišnji Pepov pomoćnik i bivši kapiten "Gunera" preuzme kormilo odmah naredne nedelje.

Jasno, Arsenal želi da ga što pre promoviše i krene u realizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poslova u prelaznom roku.

A kako će izgledati prelazni rok.

Prema informacijama, biće promenjena kičma tima, Arsenal traži novog golmana, jednog ili čak dva štopera, vezistu koji će praktično biti mozak tima i eventualno napadača, ako Dani Velbek bude prodat, pošto mu je ostala godina ugovora.

Arteta planira da Santija Kazorlu uvrsti u svoj stručni štab, a što se tiče igrača, Čeh će dobiti zamenu po svemu sudeći u Berndu Lenu iz Leverkuzena. Nemac je odbio Napoli, košta oko 25 miliona evra i njegov agent je potvrdio da gleda prema PL.

Završen je izgleda posao za oba štopera, jedan je Sokratis Papastopulos koga će za oko 20 miliona evra, Mislintat dovesti iz Dortmunda, a za drugog posao još nije gotov, odlični Turčin Čalgar Sojundžu je privukao pažnju Junajteda, ali i španskih klubova. Ipak, u Arsenalu se nadaju da će dobiti bitku.

Košćelni će dugo odsustvovati, za Mertesakera je kraj, pa bi Arteta trebalo da dobije novi štoperski par.

Čeka se rasplet oko novog ugovora Remzija, odluka Vilšera, ali to ne utiče na planove da "Guneri" kupe odličnog Serija iz Nice. I njega hoće Junajted, ali u Londonu računaju da direktor Raul Sanilehi bude ključ u angažovanju 26-godišnjeg Afrikanca. pokušao je da ga dovede u Barselonu i u veoma je dobrim odnosima sa njegovim menadžerima.

Od napadača, ostaju Lakazet i Obamejang, jasno da će Ozil biti komandat parade u veznom redu, a ako ode pominjani Velbek, moguće je da će klub probati da dovede Drisa Mertensa iz Napolija.

Neće biti velikih promena, klub nema novca za neka ogromna pojačanja, tim pre što neće igrati Ligu šampiona, ali svejedno promene u odbrani ohrabruju navijače, to je bio Vengerov najveći problem.

Mnogi su razočarani činjenicom da će Arteta preuzeti klupu, veruju da mu nedostaje iskustvo, ali nema rešenja. Karlo Anćeloti je navodno imao dogovor, no on traži veća pojačanja, a i porodica Krenke, odnosno vlasnikov sin Džoš je bio pre da se pruži šansa nekome ko poznaje okruženje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.