Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 22:09

Sad je sve otvoreno! Čupo Moting kaznio PSŽ, Bajern napada polufinale (VIDEO)

Velika uzbuđenja na Parku Prinčeva

Ako je nešto bilo potrebno da gledamo spektakularan revanš četvrtfinala Lige šampiona, onda je ovo upravo to! Bajern je prvi došao do vođstva na Parku prinčeva, pa sada imamo potpuno otvorenu bitku za plasman u polufinale.

Ekipa Hansija Flika u 40. minutu utakmice kaznila je velike Nejmarove promašaje, koji je u 38. i 39. minutu u samo dva napada pogodio prvo prečku, pa stativu Bajernovog gola, a nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << minuta ranije pokušaj Brazilca neutralisao je i Manuel Nojer.

A onda se sve preokrenulo u Gradu Svetlosti. Tomas Miler je kao i nebrojano puta tokom karijere lukavo i inteligentno reagovao na malom prostoru, ostavio je loptu na ivicu kaznenog prostora za Davida Alabu, čiji je udarac sjajno odbranio Kejlor Navas, ali je na tu loptu svom silinom naleteo Maksim Čupo Moting i uneo je glavom u gol, sa sve nemoćnim Presnelom Kimpembeom.

Bajern još uvek ima zaostatak, s obzirom je PSŽ u Minhenu slavio sa 3:2, ali mu sada fali još samo jedan gol. Nema sumnje da ćemo gledati spektakularno drugo poluvreme.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.