Sad je sve jasno, Pavlović potpisuje na pet godina, ali ne sa Laciom!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je sve jasno, Pavlović potpisuje na pet godina, ali ne sa Laciom!

Definitivno ništa od transfera supertalentovanog štopera u redove ''Nebesko plavih''!

Strahinja Pavlović ipak neće postati član Lacija, iako je to izgledalo kao gotova stvar proteklih dana!

Preneli smo ranije danas da je opet negde zapelo, iako je posle Partizanovog revanša sa Moldeom bilo očekivano da Pavlović završi posao sa Rimljanima.

Spekulisalo se pre toga i da Pavlović nije prošao lekarske preglede u Laciju, što je dodatno unosilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zabunu, ako imamo u vidu da je 18-godišnji štoper bez problema odigrao dve jako zahtevne utakmice protiv Moldea u plej-ofu kvalifikcija za Ligu Evrope.

Mnogima nije bilo jasno zbog čega se sve odužilo oko transfera u Lacio, jer je postojala informacija da su crno-beli sa Rimljanima postigli dogovor oko obeštećenja od 5.5 miliona evra.

Međutim, ipak nije bilo sve tako kako je predstavljano u medijima, što je tokom popodneva i potvrdio generalni direktor Partizana Miloš Vazura u izjavi za ''Telegraf''.

On je otkrio da se ni Partizan nije dogovorio sa Italijanima oko finansijskih uslova, baš kao ni sam fudbaler i da su to bili razlozi što Pavlović neće potpisati za Rimljane.

Ali, onda je usledila sjajna vest za navijače crno-belih - umesto za Lacio, Pavlović će potpisati novi ugovor sa - Partizanom!





''Da odmah prekinemo spekulacije, Strahinja Pavlović je apsolutno zdrav i nema nikakvih medicinskih problema, kako se to navodilo u medijima prehodnih dana.







Prošao je apsolutno sve testove i u Srbiji i u Italiji i dobio dozvole, ali nije došlo do finansijskog dogovora između Partizana i Lacija, kao i rimskog kluba i samog fudbalera.







Plasirali smo se u Ligu Evrope, i to je izgleda uticalo na stav Italijana, a mi nismo želeli da odstupimo od pređašnjheg dogovora.







Zahvalili smo se ljudima iz Lacija i već početkom naredne sedmice Strahinja će potpisati novi ugovor sa Partizanom i to na pet godina. Očekujemo od njega u budućnosti da doprinese klubu i u rezultatskom i u finansijskom smislu'', naglasio je Vazura.

Dakle, Partizan ostaje bez očekivanih 5.5 miliona ovog leta, ali ako Pavlović nastavi sa sjajnim igrama, crno-beli neće dugo čekati na novu, još bolju ponudu iz inostranstva.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.