Sad je stvarno kraj - Rastanak Čelsija i Eve

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je stvarno kraj - Rastanak Čelsija i Eve

Nakon sukoba sa Žozeom Murinjom Eva Karneiro je konačno i zvanično napustila Čelsi.

Pre nekoliko dana govorilo se da bi Eva Karneiro mogla da se vrati na svoj posao nakon što je bila suspendovana od strane Žozea Murinja.

Došlo je i do tužbe, Murinjo je optužen za seksizam jer ju je nazvao "sekretaricom".

Ipak, Čelsi je morao da popusti kako bi izašao na kraj sa tužbom i bio u boljoj poziciji da ne plati odštetu doktorki Evi koja se nije pojavljivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na terenu od utakmice prvog kola sa Svonsijem.

Pozvana je da se vrati na posao, neki su govorili čak i da će pronaći svoje mesto na klupi pored Žozea Murinja protiv Arsenala, ali se to nije desilo.

Ona je odbila da se vrati na posao na savet svog advokata, pa će pokušati da na Sudu dobije ono što joj pripada ugovorom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.