Sad je stvarno gotovo - Welcome, Vladan! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2020, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je stvarno gotovo - ''Welcome, Vladan!'' (foto)

I odmah je krenula euforija na društvenim mrežama.

Ono što ser već nedeljama najavljivalo, danas je konačno dobilo i zvaničnu potvrdu - Vladan Milojević je novi trener saudijskog Al Ahlija!

To je klub iz Saudijske Arabije ovog popodneva i zvanično potvrdio, uz poruku dobrodošlice doskorašnjem strategu Crvene zvezde.

Milojević će se u Al Ahliju pridružiti svom najboljem igraču iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde, Marku Marinu, koji je po završetku prvog dela sezone realizovao transfer u ovaj saudijski klub.

Trenutno, Al Ahli igra ispod očekivanja, ušli su u seriju kloših rezultata, u poslednje tri utakmice osvojili su samo bod, ali i taj remi protiv Al Nasra je posebno bolan, jer su ispustili prednost od 2:0.

Klupske ambicije su maksimalne, šampionske, ali Al Ahli trenutno zauzima treće mesto na tabeli, sa čak trinaest bodova zaostatka za Al Hilalom i osam za Al Nasrom.

Do kraja sezone ostalo je još deset kola.

Odmah pošto je Milojevićev transfer zvanično potvrđen, usledile su brojne reakcije oduševljenih navijača Al Ahlija na društvenim mfrežama.

-

-

#WelcomeVladan 💪💚 pic.twitter.com/s9jIHVBB1Q

— النادي الأهلي السعودي (@ALAHLI_FC) February 28, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLADAN OD ARABIJE: Milojević zvanično trener Al Ahlija u kome nastupa Marin! Zvezdin tandem ponovo na okupu

Izvor: Kurir, 28.Feb.2020

Doskorašnji trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević novi je trener Al Ahlija, saopštio je  klub iz Saudijske Arabije.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.