Sad je i definitivno, štoperski valcer, Bleki Milenković će igrati u velikom klubu!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je i definitivno, štoperski valcer, Bleki Milenković će igrati u velikom klubu!

Priprema se pravi domino-efekat, kao nikad u ovoj deceniji, velikani će tražiti centralne defanzivce. Srbin je jedan od trojice najtraženijih i nema sumnje, gledaćemo ga u velikom klubu naredne sezone!

Tri najtraženija štopera u Evropi u ovom trenutku su Kalidu Kulibali, Nikola Milenković i Matijs De Liht. Škrinjara izuzimamo, njega žele svi, ali je sam Slovak rekao da i pored dolaska Godina neće da ode, a i Inter nije zainteresovan da ga proda.

Štopera će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti u ponudi, otkrivena je i klauzula Manolasa od 38 miliona evra, i Grk će verovatno otići u veći klub od Rome.

Svi navedeni imaju veliku šansu da završe u evropskoj eliti jer će, sigurno je, centralne defanzivce kupovati Junajted, Juventus, Real.

Kako sada stvari stoje, na leto će se za Kulibalija nadmetati Real i Junajted, onaj ko kupi Senegalca moraće da sruši svetski rekord, to je jasno kao dan. Virdžil Van Dajk je najskuplji štoper svih vremena, Kulibali će biti prvi koji bi mogao da bude prodat za 100 miliona evra.

Juventusova prva opcija je De Liht, Rajola gura Holanđanina u Torino, a Bleki Milenković bi mogao da završi u Junajtedu ili Realu, odnosno tamo gde ne bude otišao Kulibali. Fiorentina će tražiti oko 50 miliona evra za Srbina, plus bonuse, pa je svakako jasno da će neko morati duboko da zavuče ruku u džep.

Arsenal takođe želi štopera, ali nemaju to da plate, što se tiče Čelsija, oni bi pre Ruganija, koga Juve ne želi da pusti, čak i ako dođe De Liht. Barzalji se oprašta, Benatija će možda u Arsenal ili Milan, pa svakako "Bjankoneri" neće ostati bez tri štopera iz ove sezone.

Dakle, Bleki Milenković ima šansu da postane i najskuplji Srbin, ako Sergej ne promeni klub na leto, ali i da se dočepa velikog kluba.

Štopera traži i Bajern, ali oni će verovatno isplatiti klauzulu za Lukasa Ernandeza iz Atletika, što znači da i "Jorgandžije" ostaju bez dva centralna beka, pa bi mogli takođe da plate ogroman novac za štopera, i oni su bili u igri za bivšeg fudbalera Partizana.

U Humskoj čekaju leto, 10% od prodaje Milenkovića, pa je jasno da navijaju za rasplet u kome će Bleki vredeti 50+ miliona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.