Sad ili nikad

Izvor: B92, 26.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad ili nikad

Letošnje aktivnosti Klipersa na tržištu igrača su "večitu drugu" franšizu iz Los Anđelesa izbacile u prvi plan.

Dolasci Kavaja Lenarda i Pola Džordža su od ekipe Doka Riversa napravili kandidata za titulu, ali su i Lejkersi imali odgovor na to, te su Lebronu Džejmsu dodali Entonija Dejvisa.

Iako je interesovanje za partije Klipersa poraslo, odnos snaga u prestižnom gradu je ostao nepromenjen.



"Neću da kažem da nikada nisam video >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijača Klipersa, vidimo ih na utakmicama, ali na ulicama Los Anđelesa nisam nikada naleteo na takvu pojavu
", naveo je novinar Ju-es-ej tudeja Mark Medina.

Pojedina istraživanja ukazuju na to da su Lejkersi i dalje najpopularnija franšiza u NBA ligi, kao i da se njihov gradski rival nalazi tek na 24. poziciji.

"Recimo da Klipersi osvoje titulu... Ne mislim da će to promeniti identitet grada. To bi svakako pomoglo, ali će biti potrebno da prođe cela generacija da bi se to desilo. Ako se desi uopšte", dodao je Medina.

Sve što se trenutno dešava u Klipersima može da bude kratkog daha, pošto i Lenard i Džordž imaju opciju da promene sredinu na kraju aktuelne sezone, što znači samo jedno – "večiti drugi" imaju šansu da postanu prvi, sad ili nikad.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.