Sad gledajte na miru: Devet serija penala koji su probudili Srbiju (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad gledajte na miru: Devet serija penala koji su probudili Srbiju (VIDEO)

Ovako je to bilo u Ouklandu

Rano jutro. Nije baš pola šest, kao što su pevali „Novi fosili“, ali je sve što se tiče omladinske reprezentacije Srbije - pesma! Sat vremena kasnije nego što kaže uvodni stih čuvenog hita, naša selekcija je počela duel sa Amerikancima i posle skoro tri sata divovske borbe iz njega izašla ka pobednik.

Tim Veljka Paunovića je u polufinalu Mundijalita, a za sve one koji su propsutili da vide ili one koji nisu smeli da gledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čak devet serija penala evo kako je to izgledalo na stadionu u Ouklandu.

Podsetimo, strelci za naš tim bili su Saša Zdjelar, Srđan Babić, Marko Grujić, Andrija Živković, Nemanja Antonov i Nemanja Maksimović, uz napomenu da je Predrag Rajković odbranio dva udarca Sjedinjenim Američkim Državama.

Naš rival u polufinalu biće reprezentacija Malija, koja je takođe na penale bila bolja od Nemačke. U drugom polufinalu igraće Brazil i Senegal.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.